Volledig gratis energiestrategieën leveren u consequent apparatuur die gratis elektriciteit in uw huis produceert. Echt de enige kosten die worden gedragen zouden de oorspronkelijke kosten kunnen zijn van de aankoop en het samenstellen van het onderdeel. Daarna maakt u zich klaar om te genieten van een aantal grote voordelen van gratis elektriciteit voor de behoeften van uw hele huis, terwijl u geen enkele cent hoeft uit te geven aan energiebedrijven. Wil je daar meer over weten? Bekijk dan het nieuws over alle energievergelijkers.

  1. Gratis energie apparaten functioneren op verschillende concepten, die een klein aantal concepten en technieken vormen die zijn ontworpen door energie-liefhebbers wereldwijd. Een van de bekende methoden die gebruikt worden door gratis energie-apparaten is de procedure voor het omzetten van gloeiende energie van de atmosfeer naar elektrische energie.
  2. Energie zoals straling bestaat te allen tijde in de atmosfeer. Ze komen van de zon, samen met andere sterren in de hele melkweg. Ze geven een grenzeloze toevoer van energie uit de atmosfeer die gebruikt kan worden om onze energiebehoeften te vervullen.

Op welke manier kan het proces van energie vergaren sterker worden gemaakt?

In het geval dat je nooit hebt gelezen over het hele proces van het verwerven van vrije energie uit stralingsenergie, zal het je misschien verbazen dat deze benadering meer dan honderd jaar geleden is ontwikkeld, door Nicola Tesla. Zijn uitstekende innovatie van de vergrotingszender was bedoeld als de primaire stap van een ambitieus concept om de mensen over de hele wereld van energie te voorzien, helemaal gratis.

  • Desalniettemin hebben geïnteresseerde financiers, samen met andere politieke kwesties, Tesla’s uitvinding uit de buurt van het grote publiek geplaatst. In een later stadium hebben verschillende onderzoekers en uitvinders het concept van Tesla opgevolgd en apparatuur ontworpen en verbeterd die gebruik kan maken van energie uit straling om elektriciteit te creëren.
  • Een van die uitvinders was Dr. Henry Thomas Moray die op Tesla’s uitvinding ontwikkelde die straling gebruikt om vrije energie op te wekken. Toch wonnen de politiek en het geld de dag, en ook Moray’s technologie werd ‘s nachts geplaatst.

Waarom is het vrij reguleren  van de energiemarkt een goed idee?

Aan de andere kant hebben veel energieliefhebbers onophoudelijk gewerkt aan het concept van vrije energie; en als resultaat van meer dan honderd jaar studie en verbetering hebben we een aantal gecontroleerde processen voor het verkrijgen van vrije energie. Een daarvan is gratis elektriciteit uit stralingsenergie uit de atmosfeer. Gratis energie supporters suggereren dit proces van harte, aangezien het bestaande aantal geavanceerde hulpmiddelen die u kunnen helpen om gratis elektriciteit te leveren voor uw huisbehoeften.

Heeft u 100% gratis elektriciteit nodig om uw eigen huis te verlichten? Zo ja, dan moet u nu handelen voordat alles te laat is, wetende dat zakenmagnaten en energiebedrijven weer alles kunnen doen om deze gratis energie uitvinding voor u te verbergen.